Kreativ skriving / Skrivekurs

Bli med på et kurs i kreativ skriving? Dette er et kurs for deg som skriver eller som har lyst til å skrive - friere.

Bedrift?

Kjell Inge kan tilrettelegge kurset for bedriften din og kan også legge kurset til ditt arbeidssted. På kurset har han hatt deltakere som arbeider som "ghostwriter" (taleskriver), folk som skriver tekst til bøker og dikt – og folk som jobber med sosiale medier.

Veldig bra opplegg, der det grunnleggende i skrivingen ble fint formidlet.

Hva er et kurs i Kreativ skriving?

I kurset "Kreativ skriving" snakker vi høyt om det å skrive – og vi skriver. Vi oppmuntrer hverandre til å jobbe med sangtekster, dikt og kortprosa, andre korttekster, reklametekster, tekstforfattertekster og gode titler. Vi benytter både bokmål, nynorsk og dialekt, alt etter forgodtbefinnende. Du kan også skrive engelsk, om det ligger deg nærmere.

Hvis du har skrevet, skriver eller drømmer om å komme i gang med å skrive, så er dette timene du bør avsette! Takket være Kjell Inges fine væremåte, store kunnskap og inspirerende åpenhet, ble dette forløsende, nyttige, morsomme og lærerike timer for skriveren i oss

Skrivegleden! Skriving er å bli bedre kjent med seg selv. Hvor forbausende er det ikke å oppdage at du sitter der og produserer noe som du ikke hadde tenkt på – for bare en kort stund siden? Og etterpå; hvor enda mer forbausende er det ikke å se hva du har skrevet? Denne gode følelsen jakter vi på i dette skrivekurset.

Motstanden. Vi skal også snakke om problemet med Kontrolløren, denne sure portvakten inn til kreativiteten som står og murrer nedlatende mens du skriver, hvisker deg i øret hvor lite du kan og hvor dårlig du skriver. I stedet gjelder det å skrive så nådeløst at din indre Kontrollør ikke får tenkt seg om. Vi skriver før du stopper deg selv.

Tips og triks. Kurset i kreativ skriving byr på råd og øvinger, tips og triks, muntert samkvem og litt munngodt til støtte for tankene og orda.

Kurset kan tilrettelegges og målrettes grupper med spesielle ønsker.

Dette er det skrivekurset som har engasjert deltakerne, inkludert meg, mest.

 

Sagt om Kjell Inges egne tekster

Bergens Tidende: «...gir norsk visepop et betydelig tilskudd med "Gnist".»
Rogalands Avis: «På toppen av det hele er tekstene så gode at de fint kan leve sitt eget liv uten musikken.»
SA.no: «Tekstlig viser artisten seg som en kapasitet.»

Om Kjell Inge

Kjell Inge har til sammen over 100 verk og sanger registrert i Tono, både som tekstforfatter, gjendikter, komponist og arrangør. Til egne utgivelser har han skrevet rundt 50 sanger.

Han har mottatt Tekstforfatterfondets Arbeidsstipend tre ganger og Rogaland Fylkeskommunes kulturstipend.

Han har gjendiktet en rekke engelskspråklige sanger til norsk og også skrevet for andre artister, som Pitsj, Lewi Bergrud, Tommy Fredvang og Elouiz.

Har utgitt to bøker: "Or - for deg som ikkje finn ord", i app-form til iOS, og julefortellingen "Julerosene" til iPad, innlest av Torgersen og illustrert av Tuva Moen Holm.

Kjell Inge har 5-årig universitetsutdanning innenfor humanistiske fag, inkludert språkfag (norsk og engelsk) og pedagogikk. De siste 20 årene har han arbeidet som artist, musiker og låtskriver. I tillegg virker han som idéskaper og tekstforfatter i eget firma - tilfellet.torgersen as. Levende opptatt av språk og formidling!

Supert kurs, spesielt med praktiske oppgaver. Allerede sykt mange notater fra kvelden! 

 

Booking / kontakt

Gå hit for å bestille kurs med Kjell Inge Torgersen.

Han arrangerer også kurs selv og inviterer da gjerne til Tinfabriken i Stavanger.

Meld deg gjerne på e-postlista "Brev fra Kjell Inge" for å være sikker på at du mottar informasjon om både kurs og konserter. Kommer ut noen ganger i året.

 

 

Bilete

Tekst – og tanker om tekst. (Foto: Somedian)
Tekst – og tanker om tekst. (Foto: Somedian)
Gode skriveredskaper! (Foto: Somedian)
Gode skriveredskaper! (Foto: Somedian)
Framføring av tekst til sang. (Foto: Somedian)
Framføring av tekst til sang. (Foto: Somedian)