Kjell Inge, musikalsk konferansier

Kjell Inge har mange års erfaring som konferansier og programleiar. Lettbeint, kunnskapsrik, gjer plass til bidragsytarane og deltakarane – og tar plass når det trengs. Og han bidrar gjerne med det musikalske innslaget som kan vere med å skape årets høgdepunkt!

Ein god konferansier guidar deltakerane og bidragsyterane trygt gjennom arrangementet og setter gjerne tonen med en god introduksjon. Kjell Inge gjer det med både humor og alvor, lettbeint eller høytidelig, alt etter anledning. Gjennom gode avklaringer med arrangøren, finn me frem til rette produksjon. Musikkinnslaget høyner stemninga, og me jobbar alltid for å gjere arrangementet til årets høgdepunkt.

Han her anbefales til de grader 🙌🏻🥳🔥 Kjell Inge gjorde vårt jubileum til tidenes lettbeinte, avslappa og festlige feiring❤️
Musiker: Terningkast 6
Konferansier: Terningkast 6
Komiker: Terningkast 6

(Rudi Rossbakk Nordbøe, gründer, Fabel Media)

 

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Kjell Inge Torgersen ved flere anledninger, som konferansier og tekstforfatter. Kjell Inge evner å balansere det faglige og det musikalske, som skaper en helhet i hans opptreden. Han er en ordkunstner som oppleves svært dyktig, grundig og solid i sin presentasjon. Vi vil varmt anbefale Kjell Inge og håper å få mulighet til fremtidige samarbeid.

(Solveig Fridheim Torp, Kreftomsorg Rogaland)

 

Stort eller lite? Me finn akkurat den rette tonen

Skal du invitere til eit stort arrangement for mange deltakarar – eller skal du samle dei aller viktigaste til nyttig og dyptloddande arbeid i eit chambre séparée? Eg hjelper med å finne akkurat den rette tonen – og eg spelar den gode musikken for dykk.

 

Bilete

Fabel Media 10 år
Fabel Media 10 år
Fabel Media 10 år
Fabel Media 10 år
Programleiar for konferanse og strømming, Kreftomsorg Rogaland 2022
Programleiar for konferanse og strømming, Kreftomsorg Rogaland 2022
Kjell Inge som konferansier på Landsbykonferansen
Kjell Inge som konferansier på Landsbykonferansen