Julelegender:2019 – i Oslo / Capella Johannea, Majorstuen kirke

Velkommen til Julelegender i Capella Johannea i Majorstuen kirke! For første gang speler Kjell Inge Torgersen sine Julelegender i Oslo. Denne serien har vore spelt fleire stader i sidan 2009 og har blitt mottatt av publikum og kritikarar som ei skuldersenkande og annleis juleoppleving. Og kvart år med ny legende og ny musikk.

Også musikkalbumet "Julelegender" (2011) kom ut av forestillingane og resulterte i opptreden på sjølvaste "Kvelden før kvelden" på NRK, og i A-listing av låta "Stjernenatt".

I Capella Johannea, Majorstuen kirke

Julelegender spelast i intime format. Når Kjell Inge Torgersen endeleg nå kjem til Oslo, fann han vakre Capella Johannes, dette vesle konserthuset på Majorstuen, med utsøkt akustikk og heilt særeigen stemning som kjem frå dei vakre veggmaleria.

Kom og få ei god, ny historie - og ny og kjend musikk som høyrer jula til. Gitarist og arrangør Aril Schøld er som alltid med og står saman med Kjell Inge for dei musikalske legendene.

Capella Johannea tar 75 gjester per forestilling og har akustikk i særklasse.

"Kjell Inge Torgersen er ikkje berre ein sterk songar, han er óg ein drivande god forteljar - og det er denne kombinasjonen som gjer dette konseptet til noko sjeldant." (Gerd-Helen Selle, Moster Amfi)

Julelegender også til Kristiansand

Sidan 2009 har mange legender blitt fortalt, både i Stavanger og på reis. Og nytt av året er at han i år tar Julelegender ti Kristiansand (Ansgarkapellet) og Oslo (Capella Johannea).

"Befriende julestund med dristige tolkninger." (Kristin Aalen, Stavanger Aftenblad, terningkast 5.)

--

Julelegender er ein produksjon av The KIT as, i samarbeid med Grafo trykkeri.

Bilete

Julelegender:2019 – plakat Oslo. Foto: Morten Berentsen. Form: The creative KIT as
Julelegender:2019 – plakat Oslo. Foto: Morten Berentsen. Form: The creative KIT as