Konsert i Salangen

Salangen dugnadspub

Kjell Inge Torgersen kjem til Nord-Noreg på turné og syng på legendariske Salangen dugnadspub: Maloneys pub på Lundbrygga i Sjøvegan!

Bli med Kjell Inge i ein intim time med berre han, gitaren og pianoet – og tekster og songar han har skrive.

NB! Kun 80 billettar. Alle koronatiltak vil bli holdt.

A-liste Og han er mykje radiospelt. Med 4 kritikarroste album og med det nyaste albumet Mudderlys, befesta han seg som nasjonal artist med fleire NRK P1-lista låtar. Der finn du ”Eg fant ein ring” og ”Hud” og fleire til. I tillegg blei Mudderlys Ukens Album hos NPS Music Spotify og fekk 5-er i anmelding. ­Og al­bumet Aks av gull frå 2006 har tilnærma blitt folkeeigedom, og teksten frå tittelalbumet får han støtt og stadig meldingar om at blir spelt av mange andre songarar og musikarar over heile landet.

Kjell Inge Torgersen i konsert er ei opp­leving. Det kunne nesten vere som eit ånden-som-går-sitat: “Når Kjell Inge synger, holder folk pusten.” For det er eit-eller-anna ved Kjell Inge sin sceneperson, Kjell Inge sin stemme. Noko som berører. Når Kjell Inge går på scena lener folk seg frampå, eller senker skuldra bakpå. Og så seier dei: “Dine sanger er så gode og fine, og måten du forteller historier på, det lever man seg jo veldig inn i.” eller “Tusen takk for både nydelig konsert, og rørende og humoristisk historiefortelling.” eller “Balsam for sjelen!” eller "Musikken din er helt fantastisk!"

Han er ikkje berre blitt kjent som ei stor stemme, men også ein ­levande formidlar. Av gode forteljingar, humor og det som er tett på livet. ”Audmjuk og strålande” har han blitt kalt i avis­melding med terningkast 6.

Bilete

Plakat for konsert i Salangen
Plakat for konsert i Salangen